Mutil Angle Underpass LED Lighting Luminaire Lighting

Shaanxi Yahua Lighting Mutil Angle Underpass Lampu LED Luminaire Pencahayaan mewujudkan persekitaran yang selamat untuk terowong dan lalu lintas bawah jalan dengan kemudahan mengurangkan penyelenggaraan, kerana mereka mempunyai kecekapan tinggi yang bercahaya dan sangat cekap tenaga, penyelenggaraan yang rendah, tahan lama dan boleh dipercayai

Product Details

Mutil Angle Underpass LED Lighting Luminaire Lighting

Terdapat pilihan Pencahayaan Terowong Luminaire LED mutil yang berbeza. Ia mudah dipasang. Manakala perumahan aluminiumnya, sumber haba yang baik dipercayai sumber LED dan pelbagai pemandu bermakna penjimatan sifar.


Dengan pengalaman lebih daripada 15 tahun dalam pencahayaan terowong, pencahayaan Yahua menawarkan luminaire paling maju teknologi yang tersedia untuk pencahayaan terowong dan perlindingan jalan bawah untuk pelbagai aplikasi jalan raya dan rel. Pencahayaan Terowong LED yang baru menyediakan penyelesaian penjimatan tenaga dan mampan untuk aplikasi yang biasanya menggunakan lekapan luminaires 90-300 watt pelbagai pemasangan pemasangan.

Sangat kejuruteraan untuk pengurusan haba yang optimum dan prestasi optik, menyediakan lebih daripada 15 tahun operasi yang boleh dipercayai dengan pelbagai penggantian lampu dalam platform yang dapat menahan persekitaran menuntut pencahayaan terowong.

Permohonan:

Tunnels

Underpasses

Tempat letak kereta yang diliputi

Kawasan awam dan perindustrian


Di dalam pengeluar dan kontraktor terowong yang terkenal di dunia di China, YAHUA adalah pembekal yang boleh dipercayai yang mempunyai lubang sudut mutil yang besar yang membawa projek pencahayaan terowong luminaire yang sedang berjalan. Dengan produk untuk dijual, anda boleh memborong Cahaya Terowong reka bentuk yang baik dengan kos rendah dan harga rendah dari kilang kami.

Hot Tags: Lampu suluh mutil membawa lampu luminaire terowong China, kilang, pengeluar, pembekal, borong, reka bentuk, kontraktor, kos, harga, projek, untuk dijual
Barangan yang berkaitan
Feedback
Siasatan
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Hubungi kami
Address: No.1, Xinxi Avenue, baru Taman Perindustrian berteknologi tinggi zon, Xi'an Sakhalinsk, Persekutuan Rusia
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Shaanxi Yahua lampu elektrik peralatan Sdn Bhd